Το νέο μας Ε-shop είναι κοντά σας. Ανακαλύψτε 10,000+ προϊόντα διαθέσιμα με ένα κλικ. Συνδεθείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης και επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές με επιπλέον έκπτωση.
Ανακαλύψτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και επιπλέον 10,000+ προϊόντα διαθέσιμα με ένα κλικ. Συνδεθείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης και επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές με επιπλέον έκπτωση.

Η Εταιρεία

Η Geosantro προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας, βασισμένη στις συνεχιζόμενα αυξανόμενες ανάγκες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά την Adolf Würth GmbH & Co. KG, η οποία κατέχει ηγετική θέση, σε παγκόσμιο επίπεδο, στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης, με παρουσία πέραν των 80 χρόνων.

Η Blue Chem Group Germany αντιπροσωπεύεται επίσης αποκλειστικά από την Geosantro στην Κύπρο, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πετροχημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα προϊόντα της πληρούν τα υψηλότερα standards ποιότητας, ειδικά για τον καθαρισμό και την συντήρησης των συστημάτων λίπανσης, καύσιμου ψύξης, κιβωτίου ταχυτήτων και κλιματισμού σε επαγγελματικό επίπεδο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τα ειδικά εργαλεία χρονισμού (timing tools), προσφέρουμε μία πλήρης σειρά προϊόντων από την επίσης Γερμανική εταιρεία BGS Technic η οποία ειδικεύετε στον κλάδο του Automotive.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

X
Scroll to Top