Το νέο μας Ε-shop είναι κοντά σας. Ανακαλύψτε 10,000+ προϊόντα διαθέσιμα με ένα κλικ. Συνδεθείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης και επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές με επιπλέον έκπτωση.
Ανακαλύψτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και επιπλέον 10,000+ προϊόντα διαθέσιμα με ένα κλικ. Συνδεθείτε ως επαγγελματίας συνεργάτης και επωφεληθείτε από προνομιακές τιμές με επιπλέον έκπτωση.

Καριέρα

Η Geosantro Ltd
ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της πιο δυναμικής και αναπτυσσομένής ομάδας στην Geosantro Ltd.
H Geosantro Ltd με έδρα την Λεμεσό, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού κολοσσού Würth GmbH είναι μια ισχυρά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο με επιτυχία και με αναγνώριση στη διάθεση υλικών στερέωσης, χημικών, εργαλείων και συστημάτων ταξινόμησης στους κλάδους Αυτοκινήτου, Μετάλλου & Δόμησης.
Κατέχοντας ηγετική θέση ως αξιόπιστος και εξειδικευμένος συνεργάτης της αγοράς, η Geosantro Ltd προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες της μια τεράστια γκάμα με περισσότερα από 100.000 είδη και μεγέθη των πλέον ποιοτικών προϊόντων συναρμολόγησης σε συνδυασμό με υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου.
Η Geosantro Ltd κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της διάθεσης προϊόντων συναρμολόγησης υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εξειδικευμένων συμβούλων πώλησης, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με όλο το φάσμα των τεχνικών επαγγελμάτων, παρέχοντας, πέρα από τα προϊόντα και την τεχνική υποστήριξη που χρειάζονται οι επαγγελματίες πελάτες της.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας στο e-mail: [email protected] ή συμπλήρωστε την πιο κάτω φόρμα.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικού χειρισμού και η επικοινωνία θα γίνει μόνο για τους υποψήφιους που πληρούν τα κριτήρια.

Click or drag a file to this area to upload.
X
Scroll to Top